FAQS

FAQS

les nostres FAQS

nostres FAQS

productes

El pa és d’avui?

El pa es forneja cada dia, ja sigui a l’Obrador de Can Puig o a Salvà Cot Pastisseres.

La brioixeria és d’avui?

Tota la brioixeria és del dia fornejada al nostre propi obrador.

Què fem amb el que ens sobra?

Estem posades a la App per combatre el malbaratament alimentari ToGoodToGo i la resta ho donem a un menjador social.

D’on venen els nostres productes?

Tots els productes venen del nostre obrador i ho complementem amb el pa que ens el serveixen des del forn de Can Puig d'Arenys de Munt i algunes diades amb productes de Vallflorida Xocolaters.

També tenim productes sense gluten que ens els porten de Eqlibre (pa), Enric Rosich (macarons) i Maurici Cot (individuals, pastissos, cookies i ulleres).

Teniu opcions veganes?

A Salvà Cot Pastisseres podeu trobar el pastisset individual de tatin de poma, carrot cake, brownie i sacher (per encàrrec podem fer-los en format pastís), ulleres normals o de xocolata i cookies (amb virutes de xocolata, de xocolata amb avellana o pastanaga amb espècies).

Teniu productes sense gluten?

Actualment tenim cinc tipus d’individuals sense gluten: massini, sachertatin de pomabrownie i carrot cake. Per encàrrec podem tenir-los en format pastís. Per altres opcions sense gluten s’ha de consultar.

També tenim per a celíacs 3 tipus de pans ja fornejats de 700-800g, que es serveixen tallats i congelats.

També podeu trobar sense gluten ni lactosa: cookie de xocolata amb avellanes, cookie amb virutes de xocolata, cookie de pastanaga amb espècies, ulleres normals i ulleres de xocolata. Totes elles envasades individualment per evitar el contacte amb el gluten.

Totes les nostres peces sense gluten són produïdes en un obrador lliure de gluten i de lactosa certificat.

Els macarons tenen gluten?

No, els nostres macarons no contenen gluten i per tan poden ser consumits per celíacs i persones intolerants al gluten.

Els macarons tenen lactosa?

Si, ja que l’interior és una ganache i per tant conté nata.

Tot i així tenim dos gustos (gerds i mora) que no tenen lactosa ja que el farcit està fet de confitura de fruita i poden ser consumits per a persones intolerants a la lactosa.

Perquè els mussos i les nates estan congelats?

Quan els produïm, no sabem quan ho vendrem, si a primera hora del matí o a última de la tarda. Tampoc sabem si ens ho compren per consumir en aquell moment o si és per l’endemà. La nata podria perdre volum i el mousse quedaria massa desfet. També ajuden a l'hora de transportar-los, per tal que arribin a les cases dels nostres clients en perfectes condicions. És per això que aquests productes sempre els tenim congelats.