El pa es forneja cada dia, ja sigui a l’Obrador de Sauleda o a Salvà Cot Pastisseres i tots els pans són fets amb massa mare.
Tota la brioixeria és del dia, ja sigui fornejada per Sauleda o per nosaltres a la botiga.
Estem posades a la App per combatre el malbaratament alimentari ToGoodToGo i la resta ho donem a un menjador social.
La majoria és Sauleda però també tenim productes japonesos de Takashi Ochiai, les xocolates de Valrhona, els macarons de l’Enric Rosich, pastisseria individual, vegana i sense gluten de l’Ivan Agustí, galetes i crema de xocolata de Vallflorida Xocolaters i pastisseria i brioixeria sense gluten ni lactosa d'en Maurici Cot.
A Salvà Cot Pastisseres podeu trobar el pastisset individual de tatin de poma (per encàrrec podem fer-lo en format pastís), ulleres normals o de xocolata i les cookies (amb virutes de xocolata o de xocolata amb avellana).
Tots aquests productes a més de ser vegans són sense gluten.
Actualment tenim set tipus d’individuals sense gluten: massini, sacher, tatin de poma, brownie, tiramissú, red velvet i un got de carrot cake. Per encàrrec podem tenir-los en format pastís. Per altres opcions sense gluten s’ha de consultar.
Cal tenir en compte que tot i que aquests pastissets es fan amb productes sense gluten, el tiramissú, el red velvet i el carrot cake es produeixen en un obrador on es treballa amb gluten i pot contenir traces. Les altres peces individuals són produïdes en un obrador lliure de gluten i de lactosa certificat.
Tenim per a celíacs un panet individual que es pot vendre fornejat o per fornejar. Envasat individualment per evitar contacte amb el gluten. I 4 tipus de pans ja fornejats de 700-800g, i es serveixen tallats i congelats.
També podeu trobar sense gluten ni lactosa: muffin de xocolata, muffin de nabius, cookie de xocolata amb avellanes, cookie amb virutes de xocolata, ulleres i ulleres de xocolata. Totes elles envasades individualment per evitar el contacte amb el gluten.
No, els nostres macarons no contenen gluten i per tan poden ser consumits per celíacs i persones intolerants al gluten.
Si, ja que l’interior és una ganache i per tant conté nata.
Tot i així tenim dos gustos (gerds i mora) que no tenen lactosa ja que el farcit està fet de confitura de fruita i poden ser consumits per a persones intolerants a la lactosa.
Quan ens ho porten, no sabem quan ho vendrem, si a primera hora del matí o a última de la tarda. Tampoc sabem si ens ho compren per consumir en aquell moment o si és per l’endemà. La nata podria perdre volum i el mousse quedaria massa desfet. És per això que aquests productes sempre els tenim congelats.
Galeta | Durada | Descripció |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |